Your browser does not support JavaScript! Beste kado 1 jaar baby | Leuk speelgoed! | Beste cadeaus

zaterdag 3 augustus 2013

Beste kado 1 jaar baby | Leuk speelgoed!

kado 1 jaar baby
Bent u opzoek naar het beste kado voor een 1 jaar oude baby? Zoek niet verder ik heb de mooiste kado's voor u op een rijtje gezet! Voor zowel dochters als zoons. Er zijn zoveel verschillende cadeaus maar om dat ene unieke cadeau te vinden waar uw (klein)kind nog jaren plezier van heeft is een hele opgave. Ik heb ze opgedeelt in verschillende categoriƫn zodat u makkelijk kunt vinden wat u zoekt. Ik heb ook een lijst gemaakt met cadeau's voor kinderen vanaf 2 jaar.

Tegenwoordig heb je zoveel speelgoed dat meerdere functies heeft en diverse zintuigen van uw kleintje stimuleren. Zorg er altijd voor dat uw speelgoed paradijs elk zintuig van uw kindje goed stimuleerd. Koop bijvoorbeeld niet alleen maar muziek makend speelgoed maar zorg ook voor puzzles, bordspellen en denk spelletjes. Naast speelgoed is het voor elk kind goed om veel buiten te spelen en dan vooral met andere kinderen om te gaan.


Zie hier het best verkochte kinderspeelgoed voor babies vanaf 1 jaar bij Bol.com

Leerzaam

Nijntje Verstoppertje Spelen

kado1
Welke baby is er niet groot geworden met Nijntje! En hij kan nu zelfs verstoppertje spelen! Hoe werkt het? Verstop Nijntje ergens in huis en druk op de knop. Om de tien seconden zal nijntje van zich laten horen door te roepen "Ik ben hier!". De peuter zal al snel driftig opzoek gaan naar Nijntje want waar kan die nou toch zijn, en zich rijkelijk vermaken als deze wordt gevonden!
"Erg leuk concept en verstoppertje spelen verveelt nooit..."


Fisher-Price Brilliant Basics Activity Puzzel

cadeau baby 1 jaar
Deze puzzel stukjes zijn groot genoeg om makkelijk beet te pakken. Spelenderwijs leert uw kleine man of vrouw welke vormen bij elkaar passen. Zeker de puzzelstukjes met geluid zullen in de smaak vallen!
"Erg leuk voor als je van uitdagingen houdt. Houten nopjespuzzels zijn soms net nog te moeilijk."
Fiets / Loop-wagentjes

VTech Baby Walker

cadeau 1 jaar
Deze wandel wagen heeft heel erg veel activiteiten  onder andere vormen, woordjes, letters en cijfers om te leren. Er zitten lichtegevende pianotoetsen op en 3 draaischijven met grappige zinnetjes en geluidjes. Ook kan het paneel er af gehaald worden om elders verder te spelen. Niet geheel onbelangrijk voor de ouders: Er zit een uit knop en volume regelaar op!
"Heel fijn dat je een rem op de wieltjes kan zetten dat is ideaal voor laminaatvloeren."


Little Tikes 3-in-1 Trike Roze

cadeautje
Met deze excentrieke driewieler maakt uw kleine direct een goede indruk! De driewieler is voorzien van anti slip pedalen (ja u leest het goed), ook als de kleine nog niet de trap beweging maakt zijn er aparte pedaaltjes. Een klein opberg bakje om over speelgoed in mee te kunnen nemen, verwijderbare duwstang en verstelbaar stoeltje met 5 puntsgordel.
"Ook erg leuk is dat hij 3 in 1 is, dus eigenlijk goed voor jaren fiets plezier."Muziek

VTech Magisch Liedjesboek

kado
Dit wonderlijke elektronisch muziekboek bevat 6 bekende kinderliedjes. Het grappige is dat de liedjes door zowel de hond, de poes, het schaap en een echt persoon kunnen worden gezongen. Vooral de zingende dieren zijn erg geestig. Ook leuk zijn de beweegbare diertjes op de bladzijdes die elk hun eigen geluidje maken.
"Het is degelijk materiaal dat tegen een stootje kan. Een echte aanrader!"
VTech Kiekeboe Boerderij

baby
Een zeer geinig en veelzijdig muziek instrument. Spelenderwijs leren de kleintjes welke geluiden de kip, koe en het schaap maken. Ook is er een kiekeboe spelletje ingebouwd door de labeltjes voor de diertjes te houden en naar beneden te halen wordt er luidkeels KIEKEBOE geroepen. Tevens zitten er een heleboel deuntjes en liedjes in voor uren speel plezier.
"Door de geluiden en dieren vinden kleine kinderen dit speelgoed heel interessant."
VTech Baby's Eerste Tablet

kado kind 1 jaar
Uw baby kan tegenwoordig natuurlijk niet meer zonder Tablet! Laat uw baby zo snel mogelijk kennis maken met deze nieuwe techniek en gun hun een voorsprong op de rest. Op een leuke manier worden er dieren geluiden en liedjes geleerd.
"Mooie licht effecten en erg leerzaam!"

Nijntje muziekdoos

Een fraaie muziekdoos van nijntje met prachtige muziek van Beethoven. Als je op zijn handje drukt dan speelt hij maar liefst 4 minuten lang de mooiste symfonieen.

            "De muziek verveeld absoluut niet"


Geen goed kado kunnen vinden? Misschien in 1 van mijn andere posts:
2 jaar oud
3 jarige peuter
Cadeau voor vriend
Cadeaus voor 6 jarige meisjes
Baby en kind
dochter 1 jaar
Visparaplu nodig?
Educatief
Leuke Cadeau ideetjes
Nog meer leuke kado's voor 1 jaar oude baby
http://kinderspeelgoed.expertpagina.be/Geen opmerkingen:

Een reactie posten