Your browser does not support JavaScript! Beste kado kind 2 jaar | verjaardagscadeau voor 2 jarige | peuter cadeaus | Beste cadeaus

zondag 8 september 2013

Beste kado kind 2 jaar | verjaardagscadeau voor 2 jarige | peuter cadeaus

kado kind 2 jaar
Bent u opzoek naar een verjaardagscadeau voor een kind van 2 jaar? Zoek niet verder ik heb de leukste en leerzaamste kado's voor u op een rijtje gezet! Er zijn zoveel verschillende kado's maar om dat ene unieke cadeau te vinden waar uw (klein)kind nog jaren plezier van heeft is een hele opgave. Ik heb de cadeaus opgedeeld in verschillende categorie├źn zodat u makkelijk kunt vinden wat u zoekt. Meer opzoek naar cadeaus voor 1 jaar oude baby's?

Zie hier het best verkochte kinderspeelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar bij Bol.com

Leerzaam

Nijntje Verstoppertje Spelen

Welke baby is er niet groot geworden met Nijntje! En hij kan nu zelfs verstoppertje spelen! Hoe werkt het? Verstop Nijntje ergens in huis en druk op de knop. Om de tien seconden zal nijntje van zich laten horen door te roepen "Ik ben hier!". De peuter zal al snel driftig opzoek gaan naar Nijntje want waar kan die nou toch zijn, en zich rijkelijk vermaken als deze wordt gevonden!
"Erg leuk concept en verstoppertje spelen verveelt nooit..."


VTech Toet Toet Auto's Garage

Welke jongen droomt er niet van zijn eigen auto garage! En niet zomaar 1 want deze heeft een eigen wasstraat, bezinepomp en een lift. Tevens is het een leerzame garage want terwijl je speelt leert hij je van alles over verkeersveiligheid en het weer.
"Ook onze middelste zoon (6) vind de garage leuk genoeg om mee te spelen."
Tech-Too Mijn Eerste Tablet

Deze tablet ontiwikkeld de vaardigheden me
t maar liefst 32 aanraak gevoelige iconen. Met dit cadeau leert je peuter woordjes, letters en spellen. Op basis van vragen dienen de kinderen het juiste antwoord aan te raken.
"Tablet ziet er leuk uit, kleurrijk en vrolijk. Geluidjes zijn luid genoeg."
Fiets / Loop-wagentjes

VTech 3 in 1 Zebra Step

De 3 in 1 zebra step is een loopwagentje, loopfiets en step in 1. Hij groeit met uw kind mee en heeft er echt jaren plezier van. Tevens is de zebra uitgerust met leuke geluidjes, muziekjes en lichtjes.
"Zeer degelijke loopfiets van goede kwaliteit."Little Tikes 3-in-1 Trike Roze

Met deze excentrieke driewieler maakt uw kleine direct een goede indruk! De driewieler is voorzien van anti slip pedalen (ja u leest het goed), ook als de kleine nog niet de trap beweging maakt zijn er aparte pedaaltjes. Een klein opberg bakje om over speelgoed in mee te kunnen nemen, verwijderbare duwstang en verstelbaar stoeltje met 5 puntsgordel.
"Ook erg leuk is dat hij 3 in 1 is, dus eigenlijk goed voor jaren fiets plezier."Muziek

VTech Magisch Liedjesboek

Dit wonderlijke elektronisch muziekboek bevat 6 bekende kinderliedjes. Het grappige is dat de liedjes door zowel de hond, de poes, het schaap en een echt persoon kunnen worden gezongen. Vooral de zingende dieren zijn erg geestig. Ook leuk zijn de beweegbare diertjes op de bladzijdes die elk hun eigen geluidje maken.
"Het is degelijk materiaal dat tegen een stootje kan. Een echte aanrader!"
VTech Kiekeboe Boerderij

Een zeer geinig en veelzijdig muziek instrument. Spelenderwijs leren de kleintjes welke geluiden de kip, koe en het schaap maken. Ook is er een kiekeboe spelletje ingebouwd door de labeltjes voor de diertjes te houden en naar beneden te halen wordt er luidkeels KIEKEBOE geroepen. Tevens zitten er een heleboel deuntjes en liedjes in voor uren speel plezier. Kortom een erg leuk speeltje voor 2 jarige.
"Door de geluiden en dieren vinden kleine kinderen dit speelgoed heel interessant."
Nog geen keuze kunnen maken uit mijn favorieten?

Bekijk dan hier de beste cadeautips voor kinderen vanaf 2 jaar bij Bol.com

De volgende artikelen zijn wellicht interessant voor u:
Kado's voor peuters vanaf 3 jaar. 
Leuke baby cadeaus vanaf 1 jaar
Leuk cadeau voor je vriend
Rugspieren trainen thuis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten