Your browser does not support JavaScript! verjaardag 1 jaar | Verjaardagscadeaus voor 1 jarige | Beste cadeaus

zaterdag 7 september 2013

verjaardag 1 jaar | Verjaardagscadeaus voor 1 jarige

verjaardag 1 jaar
Cadeautjes voor de verjaardag van een 1 jaar oude baby? Zoek niet verder ik heb de leukste en leerzaamste kado's voor u op een rijtje gezet! Er zijn zoveel verschillende kado's maar om dat ene unieke cadeau te vinden waar uw (klein)kind nog jaren plezier van heeft is een hele opgave. Ik heb de verjaardag cadeaus opgedeeld in verschillende categorie├źn zodat u makkelijk kunt vinden wat u zoekt.

Zie hier het best verkochte kinderspeelgoed voor babies vanaf 1 jaar bij Bol.com

Leerzaam

Nijntje Verstoppertje Spelen

Welke baby is er niet groot geworden met Nijntje! En hij kan nu zelfs verstoppertje spelen! Hoe werkt het? Verstop Nijntje ergens in huis en druk op de knop. Om de tien seconden zal nijntje van zich laten horen door te roepen "Ik ben hier!". De peuter zal al snel driftig opzoek gaan naar Nijntje want waar kan die nou toch zijn, en zich rijkelijk vermaken als deze wordt gevonden!
"Erg leuk concept en verstoppertje spelen verveelt nooit..."
Lees meer reviews en check prijs.


Fisher-Price Brilliant Basics Activity Puzzel

Elk kind vindt het leuk om te puzzelen. Deze puzzel stukjes zijn groot genoeg om makkelijk beet te pakken. Spelenderwijs leert uw kleine man of vrouw welke vormen bij elkaar passen. Zeker de puzzelstukjes met geluid zullen in de smaak vallen!
"Erg leuk voor als je baby van uitdagingen houdt. Houten nopjespuzzels zijn soms net nog te moeilijk."
Lees meer reviews en check prijs.Fiets / Loop-wagentjes

VTech Baby Walker

Deze Baby Walker heeft heel erg veel activiteiten  onder andere vormen, woordjes, letters en cijfers om te leren. Er zitten lichtegevende pianotoetsen op en 3 draaischijven met grappige zinnetjes en geluidjes. Ook kan het paneel er af gehaald worden om elders verder te spelen. Niet geheel onbelangrijk voor de ouders: Er zit een uit knop en volume regelaar op!
"Heel fijn dat je een rem op de wieltjes kan zetten dat is ideaal voor laminaatvloeren."
Lees meer reviews en check prijs.


Little Tikes 3-in-1 Trike Roze

Met deze excentrieke driewieler maakt uw kleine direct een goede indruk! De driewieler is voorzien van anti slip pedalen (ja u leest het goed), ook als de kleine nog niet de trap beweging maakt zijn er aparte pedaaltjes. Een klein opberg bakje om over speelgoed in mee te kunnen nemen, verwijderbare duwstang en verstelbaar stoeltje met 5 puntsgordel.
"Ook erg leuk is dat hij 3 in 1 is, dus eigenlijk goed voor jaren fiets plezier."
Lees meer reviews en check prijs.


Muziek

VTech Magisch Liedjesboek

Dit wonderlijke elektronisch muziekboek bevat 6 bekende kinderliedjes. Het grappige is dat de liedjes door zowel de hond, de poes, het schaap en een echt persoon kunnen worden gezongen. Vooral de zingende dieren zijn erg geestig. Ook leuk zijn de beweegbare diertjes op de bladzijdes die elk hun eigen geluidje maken.
"Het is degelijk materiaal dat tegen een stootje kan. Een echte aanrader!"
VTech Kiekeboe Boerderij

Een zeer geinig en veelzijdig muziek instrument. Spelenderwijs leren de kleintjes welke geluiden de kip, koe en het schaap maken. Ook is er een kiekeboe spelletje ingebouwd door de labeltjes voor de diertjes te houden en naar beneden te halen wordt er luidkeels KIEKEBOE geroepen. Tevens zitten er een heleboel deuntjes en liedjes in voor uren speel plezier.
"Door de geluiden en dieren vinden kleine kinderen dit speelgoed heel interessant."

Cadeaus voor baby van 1 jaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten