Your browser does not support JavaScript! Kado kind 3 jaar | Leuke cadeaus voor 3 jarige | Beste cadeaus

woensdag 9 oktober 2013

Kado kind 3 jaar | Leuke cadeaus voor 3 jarige

kado kind 3 jaar
Bent u opzoek naar een kado voor een kind van 3 jaar? Zoek niet verder ik heb de leukste en leerzaamste kado's voor u op een rijtje gezet! Voor zowel jongens als meisjes. Er zijn zoveel verschillende kado's maar om dat ene unieke cadeau te vinden waar uw (klein)kind nog jaren plezier van heeft is een hele opgave. Ik heb de cadeaus opgedeeld in verschillende categorie├źn zodat u makkelijk kunt vinden wat u zoekt. Bekijk ook leuke kado's voor je baby van 1 jaar.
Zie hier het best verkochte kinderspeelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar bij Bol.com

Leerzaam

Nijntje Verstoppertje Spelen

Welke baby is er niet groot geworden met Nijntje! En hij kan nu zelfs verstoppertje spelen! Hoe werkt het? Verstop Nijntje ergens in huis en druk op de knop. Om de tien seconden zal nijntje van zich laten horen door te roepen "Ik ben hier!". De peuter zal al snel driftig opzoek gaan naar Nijntje want waar kan die nou toch zijn, en zich rijkelijk vermaken als deze wordt gevonden!
"Erg leuk concept en verstoppertje spelen verveelt nooit..."
Lees meer reviews en check prijs.


VTech Toet Toet Auto's Garage

Welke jongen droomt er niet van zijn eigen auto garage! En niet zomaar 1 want deze heeft een eigen wasstraat, bezinepomp en een lift. Tevens is het een leerzame garage want terwijl je speelt leert hij je van alles over verkeersveiligheid en het weer.
"Ook onze middelste zoon (6) vind de garage leuk genoeg om mee te spelen."
Lees meer reviews en check prijs.Tech-Too Mijn Eerste Smartphone


Je eerste smartphone die vergeet je niet snel meer! En zeker deze leuke variant niet met 21 leuke activiteiten er zitten 5 verschillende spellen beschikbaar waarmee welke kleuren, dieren en cijfers leren herkennen.
"Nu hij bijna 2 is begint hij het meer en meer te begrijpen en wordt het alsmaar leuker om de spelletjes te doen."
VTech 3 in 1 Zebra Step

De 3 in 1 zebra step is een loopwagentje, loopfiets en step in 1. Hij groeit met uw kind mee en heeft er echt jaren plezier van. Tevens is de zebra uitgerust met leuke geluidjes, muziekjes en lichtjes.
"Zeer degelijke loopfiets van goede kwaliteit."Little Tikes 3-in-1 Trike Roze

Met deze excentrieke driewieler maakt uw kleine direct een goede indruk! De driewieler is voorzien van anti slip pedalen (ja u leest het goed), ook als de kleine nog niet de trap beweging maakt zijn er aparte pedaaltjes. Een klein opberg bakje om over speelgoed in mee te kunnen nemen, verwijderbare duwstang en verstelbaar stoeltje met 5 puntsgordel.
"Ook erg leuk is dat hij 3 in 1 is, dus eigenlijk goed voor jaren fiets plezier."


VTech Magisch Liedjesboek

Dit wonderlijke elektronisch muziekboek bevat 6 bekende kinderliedjes. Het grappige is dat de liedjes door zowel de hond, de poes, het schaap en een echt persoon kunnen worden gezongen. Vooral de zingende dieren zijn erg geestig. Ook leuk zijn de beweegbare diertjes op de bladzijdes die elk hun eigen geluidje maken.
"Het is degelijk materiaal dat tegen een stootje kan. Een echte aanrader!"
VTech Kiekeboe Boerderij

Een zeer geinig en veelzijdig muziek instrument. Spelenderwijs leren de kleintjes welke geluiden de kip, koe en het schaap maken. Ook is er een kiekeboe spelletje ingebouwd door de labeltjes voor de diertjes te houden en naar beneden te halen wordt er luidkeels KIEKEBOE geroepen. Tevens zitten er een heleboel deuntjes en liedjes in voor uren speel plezier. Kortom een erg leuk speeltje voor 3 jarige.
"Door de geluiden en dieren vinden kleine kinderen dit speelgoed heel interessant."


Interactieve Baby Born Pop


De baby born pop bevat vele lichamelijke functies, zo kan ze plassen, drinken, huilen, bewegen en slapen. Tevens zitten er veel accessoires bij zoals kleertjes, bord en lepel, speentje luier en potje.
"De pop ziet er mooi en stevig uit, er zitten leuke dingen bij (armbandje, speentje enz.) en mijn dochtertje is er blij mee."


Een ander leuk cadeau is een peuter tablet.


Nog geen keuze kunnen maken uit mijn favorieten?
Bekijk 1 van mijn andere blogs:
Cadeau eerste verjaardag.

Wellicht bent u opzoek naar leuke carnavalskelding voor uw kinderen?
Kado voor je vriendje

Bekijk hier de best verkochte cadeaus voor kinderen vanaf 3 jaar bij Bol.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten