Your browser does not support JavaScript! Leuk educatief kado voor baby van 1 tot 2 jaar | Beste cadeaus

maandag 14 april 2014

Leuk educatief kado voor baby van 1 tot 2 jaar

Tegenwoordig is er ontzettend veel educatief speelgoed op de markt om uw kleine baby alvast een goede basis te geven voor de rest van zijn/haar leven. Educatief speelgoed is speelgoed dat niet alleen je baby vermaakt maar er ook direct voor zorgt dat ze iets leren. Vanaf 1 jaar gaat je baby van alles en nog wat proberen om de wereld om zich heen te kunnen begrijpen. Laat deze periode niet voorbij gaan maar buit hem uit door leuk educatief speelgoed aan te bieden waar ze daadwerkelijk wijzer van worden.

Bekijk hier het leukste educatieve speelgoed bij Bol.com


VTech Vrolijke Vormenkever

Een erg leerzame variant op de welbekende blokkendoos. Deze moderne variant zorgt voor erg veel speel plezier. Het is de bedoeling dat de verschillende vormen op de juiste plek worden geplaatst. Als dit gebeurd klinken er leuke leerzame geluidjes en woordjes. Verder zit de kever vol verrassende muziekjes en kunnen met een klap op de kever alle blokjes worden los geschoten.


Woezel & Pip Activiteiten Kubus

De activiteiten kubus van Woezel en Pip stimuleert de fijne motoriek en hand oog coördinatie. Zo zit er een spiralen ketting aan de bovenkant, en aan de zijkanten een klok, vormenstoof met leuke woezel en pip figuurtjes, houten spiraal banen, en ronddraaiende tandwielen. Verder is de kubus gemaakt van stevig hout en kan een aardig stootje hebben.


Tech-Too Mijn Eerste Smartphone

Welke baby kan tegenwoordig nog zonder? Een smartphone hoort toch bij deze tijd en geef je baby alvast een voorsprong door kennis te laten maken. Erg grappig is dat ze ontdekken dat je een "knopje" niet perse hoeft te voelen (touch screen). De telefoon zit boordevol leuke telefoon een greep uit de 21 functies: berichtje versturen, foto maken van de aanwezige diertjes zoals APPie de aap en Leo de leeuw. En mocht je de telefoon even niet gebruiken gaat hij vanzelf over en kun je hem opnemen.


Nog geen passend kado gevonden?

Bekijk hier dan de leukste kado's voor 1 jarige babies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten