Your browser does not support JavaScript! origineel cadeau voor hem | Beste cadeaus

vrijdag 14 oktober 2016

origineel cadeau voor hem


origineel cadeau voor hem
Bent u opzoek naar een origineel cadeau voor hem? Zoek niet verder ik heb de leukste kado's voor u op een rijtje gezet! Voor elke type man wel iets of hij nu avontuurlijk is of juist van gadgets houdt er zit altijd iets tussen wat bij hem past.Laser Fietslamp

Als zwakke weggebruiker kan je maar beter gezien worden. Maar helaas laat de wegverlichting nog vaak te wensen over. Wacht niet tot jouw gemeente besluit om eindelijk dat verbeterde fietspad aan te leggen.
"Zo cool je ziet iedereen gewoon kijken..."
Bierpakket


Een uniek bierpakket voor de echte man. 5 heerlijke internationale biertjes in een persoonlijke geschenkdoos. Het leuke is dat je dit cadeau zelf kunt personaliseren met een originele foto of tekst.
"Mijn man was hier erg blij mee!"
Bekijk hier nog meer bier pakketten.

Bluetooth Waterproof Speaker


Met deze waterbestendige, makkelijk te bevestigen speaker luister je vanaf nu ook onder de douche naar je favoriete muziek. Met je shampoo bus als microfoon kan je er misschien zelfs een karaoke sessie van maken!
"Goede kwaliteit!"
Candy Grabber

Kadotjes
Kan je ook zo moeilijk van snoepjes, koekjes, chocolade of chips afblijven. Wetende dat deze gewoon voor het grijpen liggen. Deze Candy Grabber zorgt ervoor dat je niet gemakkelijk alles ineens opeet.
"Best frustrerend soms!"Desktop Knikkerbaan


Knikkerbanen zijn voor kinderen? Dit professionele model, ontwikkeld voor volwassenen bewijst het tegendeel. Om deze banen ineen te zetten wordt een leeftijd van minstens 14 jaar aangeraden. Altijd leuk voor de verloren kantoor uurtjes.
"Blijft fasinerend om naar te kijken."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten