Your browser does not support JavaScript! Cadeau eerste verjaardag dochter | Kado dochter 1 jaar | Beste cadeaus

donderdag 7 november 2013

Cadeau eerste verjaardag dochter | Kado dochter 1 jaar

De leukste cadeaus voor de eerste verjaardag van uw dochter op een rijtje. Als uw dochtert 1 jaar wordt moet er natuurlijk een mooi kado komen. Vanaf 1 jaar wordt uw baby en echte dreumes en krijgt de beschikking over nieuwe vaardigheden. Om deze vaardigheden optimaal te benutten heb ik mijn review gegeven over een aantal kado's die wij aan onze dochter hebben gegeven. Bekijk ook mijn reviews over kado baby 1 jaar voor zoons en dochters.

Fisher-Price Little People Geluiden Huis

Het ultieme cadeau voor uw dochter is natuurlijk een poppenhuis! En wat voor een het Little People huis heeft een keuken met fornuis met kook geluiden, een koelkast deur en nog veel meer. De huiskamer bevat een rinkelende telefoon, stoelen en een trap met geluiden. Verder is er nog een babykamer, badkamer, slaapkamer met allemaal hun unieke geluidjes en muziekjes. Uw 1 jarige dochter zal hier uren zoet mee zijn.

"Niets leuker dan je dochter vader en moedertje zien spelen!"

Woezel & Pip Activiteiten KubusDeze leerzame kubus van Woezel en Pip heeft veel in petto. Alle kanten hebben weer een andere activiteit zo kan uw dochter verschillende vaardigheden ontwikkelen. Onder meer Kleurherkenning, vormherkenning, hand/oog coördinatie, klok kijken, etc... De kubus is bij ons erg lang gebruikt omdat de verschillende vaardigheden pas later mogelijk worden. een erg leuk cadeau voor 1 jaar oude baby's.

"Vooral de kralenketting was bij onze kleine erg intrek"


VTech Baby Walker - RozeDeze roze Baby Walker heeft heel erg veel activiteiten  onder andere vormen, woordjes, letters en cijfers om te leren. Er zitten lichtgevende pianotoetsen op en 3 draaischijven met grappige zinnetjes en geluidjes. Ook kan het paneel er af gehaald worden om elders verder te spelen. Niet geheel onbelangrijk voor de ouders: Er zit een uit knop en volume regelaar op!
"Heel fijn dat je een rem op de wieltjes kan zetten dat is ideaal voor laminaatvloeren."

De volgende artikelen zijn wellicht interessant voor u:
Kado's voor 1 jaar oude jongens


Geen opmerkingen:

Een reactie posten