Your browser does not support JavaScript! Beste kado jongen 1 jaar | Speelgoed voor 1 jarige jongens | Beste cadeaus

maandag 16 december 2013

Beste kado jongen 1 jaar | Speelgoed voor 1 jarige jongens

kado jongen 1 jaar
Ik heb de leukste kado's voor jongens van 1 jaar op een rijtje gezet. Ik heb het speelgoed voorzien van mijn eigen ervaringen. De kado's lopen uiteen van simpele duplo blokken tot volwaardige loopauto's dus voor ieder wat wils. Al het speelgoed kan vanaf 1 jaar gebruikt worden. Bent u meer opzoek naar kado's voor meisjes van 1 jaar?
Bekijk hier de best verkochte kado's voor jongens van 1 jaar bij Bol.com

LEGO Duplo Creatieve Auto's

LEGO Duplo verveeld nooit en deze creatieve autootjes al helemaal niet. In de doos zitten maar liefst 40 duplo blokken allemaal in het "auto" thema. Dus je kunt oneindig veel verschillende combinaties maken. Voor de minder creatievelingen zitten er een aantal voorbeeld bouwsels bij!

"Goed voor uren speelplezier!"

Bekijk het filmpje.


VTech Baby's Eerste Tablet


kado jongen tablet
Tegenwoordig kan zelfs een jongen van 1 jaar niet meer zonder. Met deze tablet van VTech maakt uw kleine man eenvoudig kennis met kleuren, muziek, letters en dieren. Als er aan de bal gedraaid wordt ontstaan er mooie lichtpatronen. Tevens zit er een volume schakelaar en automatische uitschakel functie op als hij een tijdje niet wordt gebruikt.

"Het is goed vast te houden, en kan tegen een goed stootje"

Bekijk het filmpje.


VTech Toet Toet Auto's Auto Ambulance1 grote ambulance om alle kleine VTech Toet Toet Autootjes op te laden. Alle autootjes worden herkend als ze over de sensor rijden. Er worden elke keer grappige geluidjes en zinnetjes gezegd. In totaal kunnen er 6 autootjes vervoerd worden.

"Mooi en stevig"

Bekijk het filmpje.

Nijntje Slaaptrainer
Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar het werkt bij onze 1 jaar oude zoon best aardig. Al gauw een extra uurtje in het weekend is toch mooi meegenomen! Nijntje doet zijn oogjes pas open als de kleine uit bed zou mogen komen. Deze tijd is in te stellen door de ouders.

"Het is super en onze dochter wacht netjes tot de oogjes opengaan."

Bekijk het filmpje.
Aanbevolen voor u:

Speeltentje voor kinderen van 3 jaar
Kado baby 1 jaar
Speelgoed 6 maanden oud

Geen opmerkingen:

Een reactie posten